4 Şubat 2022

Smyrna'nın Gözyaşları Gülseren Engin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Gülseren Engin
Çevirmen: Gülseren Engin

Smyrna'nın Gözyaşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülseren Engin olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Smyrna'nın Gözyaşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Smyrna'nın Gözyaşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Smyrna'nın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Smyrna'nın Gözyaşları Yazarı Kimdir ?

Smyrna'nın Gözyaşları yazarı Gülseren Engin 'dır. Gülseren Engin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Smyrna'nın Gözyaşları PDF indir oku

Smyrna'nın Gözyaşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Smyrna'nın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Smyrna'nın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Efeler diyarından direnişin destanı… Bu kitap, İzmir'in Yunanlılarca işgali döneminde geçen Rum kızı Smyrna ile Çakır Osman'ın, Seher ile Tilki Mahmut'un aşk hikâyeleridir… Bir yandan Yunan ordusunun Ege'nin içlerine doğru saldırısı ve işgali, halka yapılan eziyetler, yakıp yıkmalar, kadınlara tecavüzler, çocuk, genç, yaşlı demeden yapılan toplu katliamlar, bir yandan da Ege dağlarında yanan çoban ateşleri, kahraman efeler, zeybekler, gönüllüler ve bir kaç subayla Kuvay-ı Milliye'nin kuruluşu… Güçlü ve donanımlı Yunan ordusuna direnen bir avuç kahraman…

(Tanıtım Bülteninden)

Smyrna'nın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !Smyrna'nın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Smyrna'nın Gözyaşları, Gülseren Engin

Yorum Gönder