4 Şubat 2022

Akışı Olmayan Sular Pınar Kür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Pınar Kür
Çevirmen: Pınar Kür

Akışı Olmayan Sular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pınar Kür olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Akışı Olmayan Sular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akışı Olmayan Sular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akışı Olmayan Sular TIKLA PDF İNDİR !

Akışı Olmayan Sular Yazarı Kimdir ?

Akışı Olmayan Sular yazarı Pınar Kür 'dır. Pınar Kür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Akışı Olmayan Sular PDF indir oku

Akışı Olmayan Sular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akışı Olmayan Sular TIKLA PDF İNDİR !

Akışı Olmayan Sular TIKLA PDF İNDİR !

Pınar Kür, öykülerini bir yapı ustasının dikkatiyle kuran yazarlarımızdan. Edebiyatın her şeyden önce bir yapı sorunu olduğunu bilen, dağınık anlık izlenimlerin kolay şiirselliğine kendini kaptırmayan bir kurgu ustası. Pınar Kür'ün öykülerindeki şiirsellik, özellikle öyküler okunup bitirildikten sonra tadına varılan bir kusursuzluktan kaynaklanıyor. Bu öyküleri okuduğunuzda, yalnızca belli öykü kişilerinin aşklarına, acılarına, yaşamlarına değil, iyi edebiyat alanına giren bir yazarlık çabasına da tanık olacaksınız. Onun öykülerinin en belirgin özelliklerinden biri de zamana karşı dayanıklı oluşlarıdır.

Eski günlerden ne zaman söz açsa, yalıdaki yaşamı bir masal anlatırcasına anlatmaya koyulsa bana, her şeyden, herkesten çok "Pertev Ağbi" ile ilgili anılar aktarması, kendisiyle ilgili hiçbir "aşk"ı araya katmaması, evlenmemişliği –"Hanımefendiden ayrılamazdım"– kafamda geliştirdiğim umutsuz sevgi imgesini pekiştiren öğelerdi. Ama inancımı doğrulayan, her şeyden çok Enise Abla'nın hep yumuşak bakan ela gözlerinin Pertev Bey'e bakarken daha bir ışıltılı yumuşamalarıydı.

(Tanıtım Bülteninden)

Akışı Olmayan Sular TIKLA PDF İNDİR !

06.05.2019

Mükemmel

Benim gibi hem Pınar Kür hem de öykü hayranıysanız muhakkak okumalısınız. Akışı Olmayan Sular uzun süre etkisinden çıkamayacağınız, duygu yoğunluğu baskın kaliteli öykülerden oluşuyor.

Akışı Olmayan Sular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Akışı Olmayan Sular, Pınar Kür

Yorum Gönder