4 Şubat 2022

Kendi Düşen Ağlamaz Ayşegül Çiçekoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Ayşegül Çiçekoğlu
Çevirmen: Tuğçe Nida Sevin

Kendi Düşen Ağlamaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşegül Çiçekoğlu olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendi Düşen Ağlamaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendi Düşen Ağlamaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendi Düşen Ağlamaz TIKLA PDF İNDİR !

Kendi Düşen Ağlamaz Yazarı Kimdir ?

Kendi Düşen Ağlamaz yazarı Ayşegül Çiçekoğlu 'dır. Ayşegül Çiçekoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kendi Düşen Ağlamaz PDF indir oku

Kendi Düşen Ağlamaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendi Düşen Ağlamaz TIKLA PDF İNDİR !

Kendi Düşen Ağlamaz TIKLA PDF İNDİR !

Şımarık ve güzel prenses Alize ile görgü kurallarından habersiz, kaba saba ama bir o kadar yakışıklı tamirci Serkan'ın aşkına şahit olmaya hazır mısınız?



"Alize yarı açık penceresinden arabasını tamir eden adama bakıyordu. Bu adam tamirciden çok motosiklet kullanan yakışıklı züppelere benziyordu. Kirli atletinin içinde bile kendisini gösteren kasları dikkat çekiciydi. Dağınık siyah saçları, hafif sakallı kemikli yüzü ve bu yüze çok yakışan kemerli burnuyla değme mankene taş çıkartacak kadar yakışıklıydı. En güzel yeri ise kesinlikle mavi gözleriydi."



Alize'nin boğaz kıyısındaki yalısından İstanbul'un arka sokaklarında yer alan döküntü bir gecekonduya taşınmasının nedeni aşk mı yoksa intikam mı? Ünlü işadamı Nurettin Hıfzızade kızının şirket arabalarını tamir eden adamla evlendiğini öğrenince delirecek mi yoksa görmezden mi gelecek? Mahallenin dilberi Asuman bir zamanlar yüz vermediği Serkan'ın peşine tekrar düşecek mi yoksa uzaktan izlemekle mi yetinecek? Susmayı bilmeyen kaynana Şaziye yalıdan gelen gelinini kabullenecek mi yoksa canından mı bezdirecek?



'Kendi Düşen Ağlamaz' sıradışı bir intikam hikayesini tutkulu bir aşkla harmanlayan çarpıcı bir roman.


(Tanıtım Bülteninden)

Kendi Düşen Ağlamaz TIKLA PDF İNDİR !Kendi Düşen Ağlamaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kendi Düşen Ağlamaz, Ayşegül Çiçekoğlu

Yorum Gönder