4 Şubat 2022

Şık Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,4 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Hüseyin Rahmi Gürpınar

Şık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve Ataç Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şık TIKLA PDF İNDİR !

Şık Yazarı Kimdir ?

Şık yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Şık PDF indir oku

Şık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ataç Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şık TIKLA PDF İNDİR !

Şık TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın bu eseri Osmanlı'nın son dönemindeki İstanbul'un adeta fotoğrafını çekiyor. O dönemde pek çok örneğine rastlanabilen "şık" karakteri Gürpınar'ın bu romanı ile ölümsüzleşiyor. Bugün için başını otobüste, yolda, işte, evde, misafirlikte telefon ekranından ayırmayan tipler nasıl birer karikatür malzemesi ise Şöhret Şatırzade de bir dönemin karikatür tipi olarak karşımıza çıkıyor. Bu bakımdan Şık romanı hem gülünecek hem de acınacak bir tip üzerinden yazıldığı zamana şahitlik ediyor.

Editör:M. Murtaza Özeren

Kapak Tasarım:Barış Şehri

Sayfa Düzeni:Adem Şenel

Şık TIKLA PDF İNDİR !Şık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Şık, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder