3 Şubat 2022

Siyah Odadan Hikayeler Alper Saldıran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,67 TL
Yazarı: Alper Saldıran
Çevirmen: Alper Saldıran

Siyah Odadan Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alper Saldıran olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Siyah Odadan Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Siyah Odadan Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Siyah Odadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Odadan Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Siyah Odadan Hikayeler yazarı Alper Saldıran 'dır. Alper Saldıran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Siyah Odadan Hikayeler PDF indir oku

Siyah Odadan Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Siyah Odadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Odadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Sürekli güncellenen ve hızlanan ortak yaşayışın dayattığı koşturmacada gözümüzden kaçanlar, değerlerimizden eksilenler, aslında ruhumuzun, perdelerini açmayı unutmadığımız müstakil odalarında birikiyor. Giderek azalan göz teması, donan ses tonları, kaybedilen mana, bizi çekildiğimiz o iç köşelerde buluyor.

Alper Saldıran, ikinci kitabında bu kez siyah odaya giriyor. Burada da konuşan mobilyalar, ağaçlar, kedi ruhlu kadınlar, ustadan çırağa aktarılan tecrübeler arasında dolaşıp, hayata kaleminin gözünden, bizimle birlikte yeniden bakıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Siyah Odadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Siyah Odadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Siyah Odadan Hikayeler, Alper Saldıran

Yorum Gönder