3 Şubat 2022

Assassin's Creed-6 Kitap Takım Oliver Bowden Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 165,0 TL
Yazarı: Oliver Bowden
Çevirmen: Oliver Bowden

Assassin's Creed-6 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oliver Bowden olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Assassin's Creed-6 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Assassin's Creed-6 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Assassin's Creed-6 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Assassin's Creed-6 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Assassin's Creed-6 Kitap Takım yazarı Oliver Bowden 'dır. Oliver Bowden yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Assassin's Creed-6 Kitap Takım PDF indir oku

Assassin's Creed-6 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Assassin's Creed-6 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Assassin's Creed-6 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

İtalya'nın soylu ailelerinin ihanetine uğrayan genç bir adam destansı bir intikam yolculuğuna çıktı. Yozlaşmanın kökünü kazımak ve ailesinin onurunu temizlemek için Assasin sanatını öğrenecekti.

Yolculuğu boyunca Ezio, Leonardo da Vinci ve Niccolò Machiavelli gibi büyük zihinlerin bilgeliğinden yararlanacaktı – çünkü hayatta kalması, yaşamına rehberlik edecek becerileri edinmesine bağlıydı.

Dostları için, değişimin itici gücü olarak özgürlük ve adalet uğruna savaşacak; düşmanları içinse kendini İtalyan halkını sömüren diktatörleri yok etmeye adamış bir tehdit olacaktı. Güç, intikam ve komplonun destansı hikâyesi başlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Assassin's Creed-6 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

15.07.2019

başarılı çalışma

seriyi okumak için sabırsızlanıyoruz


19.05.2019

alma dım ama assassins creed

ben ce çok güzel bir kitap arkadaşım dan aldım okudum mükemmel hem kutu tasarımı efso diyecek laf kalmadı .

Assassin's Creed-6 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Assassin's Creed-6 Kitap Takım, Oliver Bowden

Yorum Gönder