4 Şubat 2022

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması Erol Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Erol Kaya
Çevirmen: Erol Kaya

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erol Kaya olan ve Arı Sanat Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 182 sayfalık Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması TIKLA PDF İNDİR !

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması Yazarı Kimdir ?

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması yazarı Erol Kaya 'dır. Erol Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması PDF indir oku

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arı Sanat Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 182 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması TIKLA PDF İNDİR !

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması TIKLA PDF İNDİR !

Bu çalışma, ağırlıklı olarak Osmanlı Devleti'nde 19. yüzyılın son kırk yılı ile 20. yüzyılın ilk otuz yılı arasındaki dönemde yaşamış Sivas doğumlu ulemanın biyografisini ihtiva etmektedir. Diğer bir deyişle, Osmanlı Devleti'nde doğmuş ve yine o dönemde ömürlerini tamamlamış ulema ile Osmanlı Devleti'nde doğmuş ve Türkiye Cumhuriyeti döneminde ömrünü tamamlamış kişilerin biyografileri çalışılmıştır.

Bir anlamda Osmanlı Devleti'nden Türkiye Cumhuriyeti'ne geçişte ulemanın biyografileri üzerinden bir durum tespiti yapılarak bu geçiş dönemindeki Osmanlı ilmiyesine ait bazı verilerin ortaya konulmasına da gayret edilmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması TIKLA PDF İNDİR !Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Sivaslı Son Devir Osmanlı Uleması, Erol Kaya

Yorum Gönder