4 Şubat 2022

Kilometresiz Bahar Baltacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Bahar Baltacı
Çevirmen: Bahar Baltacı

Kilometresiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bahar Baltacı olan ve Luna Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 164 sayfalık Kilometresiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kilometresiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kilometresiz TIKLA PDF İNDİR !

Kilometresiz Yazarı Kimdir ?

Kilometresiz yazarı Bahar Baltacı 'dır. Bahar Baltacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kilometresiz PDF indir oku

Kilometresiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Luna Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 164 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kilometresiz TIKLA PDF İNDİR !

Kilometresiz TIKLA PDF İNDİR !

1985 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğu toprak yollar, ağaçlar, bahçeler ile doğanın içinde geçerken, bir elinde de hep kitaplar vardı. Okumayı çok severdi. Okumak onun özgür olduğu yerdi. Yıllar sonra hobi olarak başladığı koşu ile gelen rüzgârın yüzüne değmesi ile bu özgürlüğü bedeninde hissettiğini keşfetti.

"Okudukça fikirlerim özgürleşiyordu, koştukça bedenim özgürleşiyordu," diyen yazar koşuyu bir tutku haline getirmiş olup, Türkiye'nin çoğu zaman el değmemiş topraklarında, doğa ile iç içe geçmiş, uzun, zorlu; fiziki güç ve bir o kadar da mental dayanıklılık gerektiren trail ve ultra maraton koşularına katıldı.

Katıldığı 80'in üzerindeki yarışlarda edindiği deneyimler sayesinde gelecek nesillere rehber niteliğinde olacak koşu bilgilerinin yanı sıra koşarken hayal ettiği, kimi zaman da dinlediği gerçek hikâyeleri de bu kitapta topladı.

"Kilometresiz" yazarın ilk romanı.

Kim bilir, belki de şu an bir sonraki kitabının satırlarını yazmak için koşuyordur.

(Tanıtım Bülteninden)

Kilometresiz TIKLA PDF İNDİR !

04.11.2020

Koşu tecrübesi

Koşu tecrübeleri üzerine akıcı

Kilometresiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kilometresiz, Bahar Baltacı

Yorum Gönder