17 Şubat 2022

Sefiller Kervanı Tasos Avgerinos Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Tasos Avgerinos
Çevirmen: Tasos Avgerinos

Sefiller Kervanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tasos Avgerinos olan ve Evrensel Basım Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sefiller Kervanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sefiller Kervanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sefiller Kervanı TIKLA PDF İNDİR !

Sefiller Kervanı Yazarı Kimdir ?

Sefiller Kervanı yazarı Tasos Avgerinos 'dır. Tasos Avgerinos yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sefiller Kervanı PDF indir oku

Sefiller Kervanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Evrensel Basım Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sefiller Kervanı TIKLA PDF İNDİR !

Sefiller Kervanı TIKLA PDF İNDİR !
Bir sabah Anadolu'da ve Yunanistan'da yaşayan bir grup insanın "mübadele edilmesine" yani "değiş tokuş"una karar verildi . Bunun nedeni Anadolu'daki savaşın iki yanda açtığı yaralara yeni yaraların eklenmemesiydi. Ama hesaplar tutmadı. Bir sabah doğup büyüdükleri toprakları, ata mezarlarının bulunduğu, vatan belledikleri yerleri memleketi bırakıp öbür yana gidenler, ister Türkiye'den Yunanistan'a ister Yunanistan'dan Türkiye'ye mübadil olsunlar gittikleri yerde yadırgandılar. Dili ve dini aynı olmak oralarda kolay kök salmalarına yetmedi.

Bu kez Anadolu'dan Yunanistan'a zorunlu olarak göç edenlerden Tasos Avgerinos göçün karşı yanını anlatıyor. Anadolu'nun tanıdık sesiyle ve Rıza Özlütaş'ın akıcı Türkçesi'yle.



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Evrensel Basım Yayın Sefiller Kervanı TIKLA PDF İNDİR !Sefiller Kervanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sefiller Kervanı, Tasos Avgerinos

Yorum Gönder