3 Şubat 2022

Şef Seyhan Aslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Seyhan Aslan
Çevirmen: Seyhan Aslan

Şef indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seyhan Aslan olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şef eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şef ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şef TIKLA PDF İNDİR !

Şef Yazarı Kimdir ?

Şef yazarı Seyhan Aslan 'dır. Seyhan Aslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şef PDF indir oku

Şef indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şef TIKLA PDF İNDİR !

Şef TIKLA PDF İNDİR !

Zihnindeki gürültüye anlam veremiyordu en başında. Ne istediğini kendisi bile düşünmemişti o zamana kadar. Hep zihninde hep bir ağızdan konuşan kalabalığı susturmak olmuştu derdi. Sesleri birbirinden ayırdı önce… En tizini, en kalınını ve arasındakileri… Sonra tekrar bir araya getirdi. İlki gibi duyulmuyordu bu kez sesler… O zaman anladı ki sadece fark edilip seçilmeyi beklemişlerdi ondan… Sırayla duyulmayı…Bu kez hangi sesi, nasıl duymak istiyorsa o karar verecekti. Hepimiz hayatta seçimler yaparız. Zor olan onlarla yaşamaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Şef TIKLA PDF İNDİR !

22.11.2020

Harika bir kitap

Herkesin kendisinden birşeyler bulacağı bir kitap. Yazarın kalemine sağlık.

Şef TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şef, Seyhan Aslan

Yorum Gönder