3 Şubat 2022

Şeffaf Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 34,1 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Şeffaf indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeffaf eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeffaf ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeffaf TIKLA PDF İNDİR !

Şeffaf Yazarı Kimdir ?

Şeffaf yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Şeffaf PDF indir oku

Şeffaf indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeffaf TIKLA PDF İNDİR !

Şeffaf TIKLA PDF İNDİR !

Dün gece geç vakit ve önceki gece, Kapıya Vuran Tommy'ler, Kapıya Vuran Tommy'ler kapıya vurdular…
Her şey tanıdık görünse de artık hiçbir şey aynı değildi.
Bir yaz günü ormanda gezinen Bobbi Anderson daha önce defalarca geçtiği yerde bir şeye takılır. Onun ve tüm kasabanın kaderini değiştirecek bir şeye...
O sırada çok uzaklarda olan Jim Gardener (şair, alkolik ve intihara meyilli) arkadaşı Bobbi'nin sesini (kendi zihninde) duyup geri döndüğünde "değişen" ve "gelişen" bir kasabayla karşılaşır.
Belki bin yıldır toprağın altında gömülü kalmış bu gizemli, metal cisim kasabadaki herkesin bedenini… aklını ve… ruhunu tek tek ele geçirmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Şeffaf TIKLA PDF İNDİR !

20.03.2020

Heyecan dorukta

Stephen king yine mükemmel bir kitap yazmış.Tek sorun kitabı biraz fazla uzun tutmuş daha az sayfa olabilirdi ama yinede mükemmeldi uzaylı ve korku bir arada bu kadar güzel anlatılabilirdi


06.11.2019

SIKICI

800 küsür sayfa okuyorsunuz birşey olacak diye ama bence gereksiz ayrıntılı ve bütüne baktığınızda boş bir kitap.


22.09.2019

Beklenen an.

Okumak için sabırsızlanıyorum. Hayal kırıklığına uğramayacağıma eminim.

Şeffaf TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Şeffaf, Stephen King

Yorum Gönder