6 Şubat 2022

Resim Cinayetleri Armağan Tunaboylu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Armağan Tunaboylu
Çevirmen: Senay Haznedaroğlu

Resim Cinayetleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Armağan Tunaboylu olan ve Maceraperest Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Resim Cinayetleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Resim Cinayetleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Resim Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Resim Cinayetleri Yazarı Kimdir ?

Resim Cinayetleri yazarı Armağan Tunaboylu 'dır. Armağan Tunaboylu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Resim Cinayetleri PDF indir oku

Resim Cinayetleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maceraperest Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Resim Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Resim Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !
Hercule Poirot kadar zeki, Sherlock Holmes kadar dikkatli, Mike Hammer kadar çapkın, James Bond kadar yakışıklı, Philip Marlowe kadar pervasız... Yok canım, nerdee! O, tarihin en ahlaksız, sahtekâr, korkak, yalancı, maço vb karaktersiz karakteri. Ama insan gene de onu sevmeden edemiyor. Resim Cinayetleri'nin olağanüstü detektifi Metin Çakır'ın, diğer tuhaf ötesi maceralarına, Yıldız Cinayetleri, Konsey Cinayetleri ve Karakol Cinayetleri'nde devam ediyor…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Maceraperest Kitaplar Resim Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

01.07.2006

Çok Komik Çok Sürükleyici

Resim cinayetleri daha ilk satırında nasıl bir kitap olduğunu ortaya koyuyor: "Ben bildiğiniz polisiyelere benzemem, çok güldürür, feci iyi zaman geçirtirim" diyor. Armağan Tunaboylu'nun aşılmadık üslubu da bağımlılık yaratıyor. Alışılmadık kahraman, hatta yazarın tabiriyle anti-kahraman Metin Çakır olaylara farklı yaklaşım tarzıyla okuru da peşinden sürüklüyor. Ben elimden bırakamadım, kahkahalarla okudum, tavsiye ederim...

Resim Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Resim Cinayetleri, Armağan Tunaboylu

Yorum Gönder