6 Şubat 2022

Kitab-ı Aşk İskender Pala Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,2 TL
Yazarı: İskender Pala
Çevirmen: İskender Pala

Kitab-ı Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İskender Pala olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kitab-ı Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitab-ı Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitab-ı Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kitab-ı Aşk Yazarı Kimdir ?

Kitab-ı Aşk yazarı İskender Pala 'dır. İskender Pala yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kitab-ı Aşk PDF indir oku

Kitab-ı Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitab-ı Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kitab-ı Aşk TIKLA PDF İNDİR !
Kitâb-ı Aşk, bütün bu kavram kargaşası içinde aşkın katmanlarını, türlerini ve asaletini irdelemek, belki her düzeyden insanın gönlünde hissettiği, dimağında algıladığı ama asla net biçimde tanımlayamadığı duygularına açıklık getirmek için düzenlendi. Kitâb-ı Aşk'ın içindeki yazılar değişik zamanlarda ve farklı zeminlerde kaleme alınmış olmakla birlikte belli bir düzen ve bütünlük içinde bir araya getirilmiştir. Bazıları farklı kitaplarımızda yayınlanan bu deneme ve öyküleri okurken bütün varlığımızı ve hatta varoluşu kuşatan aşkın yüzeysel, derin ve daha derin katmanlarında küçük yolculuklar yapacaksınız. Bu yolculuklar sırasında, duygularınızın gerçekte sizi nereye doğru götürdüğü, ayağınızı bağlayan tensel arzulardan sıyrılıp platonik veya mecazî aşka doğru kanatlandığınızda kendinizi yeniden keşfetmeye başlayacağınız noktayı da bulacaksınız. Orası, belki de sizin kendinizden vazgeçeceğiniz noktadır. Çünkü canına sevgili isteyen ile sevgili için can isteyen arasında hayat yolculuğunun ta kendisi gizlidir.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 148

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Kitab-ı Aşk TIKLA PDF İNDİR !

30.09.2013

Kitabı aşk

unuttuğumuz duyguları en saf haliyle yeniden anlatmış. Hala sakladığım ve hatırlamak için zaman zaman okuduğum kitaplar ARASINDADIR...


13.12.2012

ÖZLEDİĞİNİZ AŞK

Bu kadar az kelimeyle çok güzel bir şekilde sevgiyi anlatmış. Günümüz aşklarıyla geçmişteki yaşanan aşkların karşılaştırılması iyi bir biçimde ortaya koymuş. Ve size özlediğiniz o duyguları anlatıyor. Okudukça keşke dedim keşke şimdi de öyle olsa diye düşünüyorsunuz. İskender Pala benim için hem görüşleriyle hemde yazılarıyla değerli biridir. Tavsiye ederim.


26.08.2007

KİTÂB-I AŞK

Aşk en güzel bu şekilde anlatılır, en güzel bu şekilde dile gelir ve harika bir biçimde kaleme alınır. Aşk işte bu şekilde yakar insanı; alır götürür yazarın dünyasına... Bu şekilde insan ağlar aşkı için. Elinden düşmez kitap, başucundadır her zaman... İskender Pala, bize gerçek aşkı anlatıyor. Okuyun ve gerçek aşkı tanıyın!

Kitab-ı Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kitab-ı Aşk, İskender Pala

Yorum Gönder