3 Şubat 2022

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 Ferhat Özbadem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,75 TL
Yazarı: Ferhat Özbadem
Çevirmen: Ferhat Özbadem

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferhat Özbadem olan ve Sude Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 TIKLA PDF İNDİR !

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 Yazarı Kimdir ?

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 yazarı Ferhat Özbadem 'dır. Ferhat Özbadem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 PDF indir oku

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sude Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 TIKLA PDF İNDİR !

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 TIKLA PDF İNDİR !

Libya'da sergilediği direnişle dünya çapında tanınan Ömer Muhtar.
Savaşlardaki başarılarıyla "Çöl Aslanı" lakabını aldı.
Libya'nın dağlık bölgesi Cebel Ahdar'da 1860'larda dünyaya gelen Muhtar, eğitimini bölgede etkin Senusi Hareketi medreselerinde aldı. Eğitiminde başarı gösteren ve hareketin önde gelen isimlerinin dikkatini çeken Muhtar, 1899 yılında Çad'da Fransızların sömürge ve misyonerlik çalışmalarına karşı silahlı mücadele verdi. Mesleği Kur'an-ı Kerim ve İslami ilimler öğretmenliği olan Ömer Muhtar, coğrafyayı yakından tanıması ve stratejik savaş taktikleriyle İtalyanları büyük hezimete uğrattı.Slunta savaş esirleri kampında çıkarıldığı sözde mahkemede idama mahkum edilen Muhtar, 16 Eylül 1931'de şehit edildi.

Biz aslâ teslim olmayız. Ya kazanırız! Ya da ölürüz!

(Tanıtım Bülteninden)

Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 TIKLA PDF İNDİR !Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ömer Muhtar-Öncülerin İzinde 14, Ferhat Özbadem

Yorum Gönder