17 Şubat 2022

Ölü Filozoflar Kahvesi Çağlar Tanyeri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Çağlar Tanyeri
Çevirmen: Çağlar Tanyeri

Ölü Filozoflar Kahvesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çağlar Tanyeri olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölü Filozoflar Kahvesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölü Filozoflar Kahvesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölü Filozoflar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Filozoflar Kahvesi Yazarı Kimdir ?

Ölü Filozoflar Kahvesi yazarı Çağlar Tanyeri 'dır. Çağlar Tanyeri yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ölü Filozoflar Kahvesi PDF indir oku

Ölü Filozoflar Kahvesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölü Filozoflar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Filozoflar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap, bir çocuk ile bir yetişkinin felsefi mektuplaşmalarını içerir. Bu yazışmalarda on bir yaşındaki Nora K.'nın çocukça soruları felsefenin 'büyük' sorularıdır. Felsefeci Vittorio Hösle verdiği yanıtlarla Nora'yı felsefi düşüncenin labirentlerinde gezdirir. İkisi arasındaki bu sıra dışı mektuplaşma felsefeye giriş niteliği taşımaktadır.



Bu kitapta yayınlanan mektuplar şöyle oluştu: Nora uzun bir süredir felsefi sorunlarla ilgilenmektedir ve on bir yaşına bastığı gün kendisine Jostein Gaarder'in 'Sofi'nin Dünyası' armağan edilir. Kitabı büyük bir ilgiyle okur ve felsefe öğretmeni olduğumu bildiği için bana da her fırsatta sorular sorar. Böylece mektuplaşmamız başlar.


-Vittorio Hösle-




Vittorio Hösle, Essen GHS Üniversitesi'nde felsefe profesörüdür.



(Tanıtım Bülteninden)

Ölü Filozoflar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !Ölü Filozoflar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ölü Filozoflar Kahvesi, Çağlar Tanyeri

Yorum Gönder