17 Şubat 2022

Marakeş'te Sesler Elias Canetti Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,07 TL
Yazarı: Elias Canetti
Çevirmen: Elias Canetti

Marakeş'te Sesler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elias Canetti olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Marakeş'te Sesler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Marakeş'te Sesler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Marakeş'te Sesler TIKLA PDF İNDİR !

Marakeş'te Sesler Yazarı Kimdir ?

Marakeş'te Sesler yazarı Elias Canetti 'dır. Elias Canetti yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Marakeş'te Sesler PDF indir oku

Marakeş'te Sesler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Marakeş'te Sesler TIKLA PDF İNDİR !

Marakeş'te Sesler TIKLA PDF İNDİR !
Develer, eşekler, dilenciler, çarşılar, türbeler, keşmekeş dolu gündelik hayat…Başka bir coğrafyanın, kendine has ritmiyle devinen kadim Marakeş'ini anlamaya çalışan, Batılı deneyimlerle mukayese eden, sözlü bir kültürün derinliklerini kavrama çabasındaki meraklı, eleştirel bir zihin. Elias Canetti, Müslüman Arap bir şehirde yaşadıklarını edebi ustalığının hakkını veren bir renklilikle ve canlılıkla aktarırken okuru da sokak sokak, meydan meydan peşinden sürüklüyor. Yadırgama ile kozmopolitliğin kabullenici tavrının iç içe geçtiği bu anlatıda, modern insanın kadim değişmezlik karşısındaki çelişkilerinin ve hayretle karışık hayranlığının izini sürmek mümkün.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 116

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Marakeş'te Sesler TIKLA PDF İNDİR !Marakeş'te Sesler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Marakeş'te Sesler, Elias Canetti

Yorum Gönder