12 Şubat 2022

Nefha Sezgin Kaymaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,91 TL
Yazarı: Sezgin Kaymaz
Çevirmen: Sezgin Kaymaz

Nefha indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sezgin Kaymaz olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nefha eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nefha ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nefha TIKLA PDF İNDİR !

Nefha Yazarı Kimdir ?

Nefha yazarı Sezgin Kaymaz 'dır. Sezgin Kaymaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Nefha PDF indir oku

Nefha indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nefha TIKLA PDF İNDİR !

Nefha TIKLA PDF İNDİR !

"Meleklerin ağlama zamanıydı.Ağladılar."

Her şeyin yerli yerinde olduğu, huzurun hüküm sürdüğü Cennet'te tüm düzen Âdem'in (ve ardından Havva'nın) yaratılışıyla yerle bir olur(!) Azâzîl kibre kapılır, şeytana döner. Âdem, Havva ile birlikte şeytana uyar. Sonra hepsi birden dünyaya sürülür. Kıyamete kadar sürecek bir mücadeledir gerisi… Ancak bu sürgünden sonra her şeyin yerli yerinde olduğu Cennet'te hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır! Önce "cümleleri bozulur" cennet sakinlerinin, ardından huzurları. En sonunda aldıkları nihai tebliğ ile kader çizgileri değişir. Sonrası, İsrafil'in Sûr'u iki kez üfleyeceği vakte kadar bir büyük bilinmezlik…

Nefha, Sezgin Kaymaz'dan ironiyle trajedinin bir arada vücut bulduğu bir Cennet tasviri!

(Tanıtım Bülteninden)

Nefha TIKLA PDF İNDİR !

14.02.2019

Beğenmedim

Nereye bağlayacak diye sıkıla sıkıla sonuna kadar okudum benim için tamamen hayal kırıklığı

Nefha TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Nefha, Sezgin Kaymaz

Yorum Gönder