12 Şubat 2022

Çocuktaki Bahçe Feyyaz Kayacan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,19 TL
Yazarı: Feyyaz Kayacan
Çevirmen: Feyyaz Kayacan

Çocuktaki Bahçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feyyaz Kayacan olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çocuktaki Bahçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çocuktaki Bahçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocuktaki Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Çocuktaki Bahçe Yazarı Kimdir ?

Çocuktaki Bahçe yazarı Feyyaz Kayacan 'dır. Feyyaz Kayacan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çocuktaki Bahçe PDF indir oku

Çocuktaki Bahçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocuktaki Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Çocuktaki Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Roman ve öykülerinde dilin sınırlarını zorlayarak, Bilge Karasu ile birlikte "İkinci Yeni" şairlerinin genişlettiği yolu açan yazarlardan Feyyaz Kayacan (1919-1993).

Kayacan'ın hayattayken yayımladığı son "düzyazı" metni Çocuktaki Bahçe.

Aynı zamanda tek romanı. Yeldeğirmeni mahallesinin köşesine sıkışmış bir paşa konağı. Bu konağın "pencere"sinden dünyayı izleyen bir çocuk. Ve onun anılarının dehlizlerinde sıradışı bir gezinti Çocuktaki Bahçe. Aslında "şişedeki çocuk"un
dilinden imgelerle dolu
bir harikalar diyarı.

Kendi ifadesiyle "bir yanı meddah bir yanı Kafka" dediği romanında Feyyaz Kayacan, Kapalıçarşı'ya taş çıkaracak denli renkli dili, ironisi, okurunu hayran bırakan yenilikçi "biçim" buluşları, hiçbir zaman eskimeyecek bir Türkçe şölenine imza atıyor.

Ne mutlu onu okuyacak olana!

(Tanıtım Bülteninden)

Çocuktaki Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

17.05.2019

Harika

Feyyaz Kayacan, benim için geç tanıdığım bir yazar ama mutlaka okunmalı...

Çocuktaki Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çocuktaki Bahçe, Feyyaz Kayacan

Yorum Gönder