3 Şubat 2022

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi Feyiz Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Feyiz Erdoğan
Çevirmen: Feyiz Erdoğan

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feyiz Erdoğan olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi yazarı Feyiz Erdoğan 'dır. Feyiz Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi PDF indir oku

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Birbirlerine deli gibi âşık Safiye ve Osman, Nevrekop'taki çiftliğin meyve bahçesinde el ele yürüdükleri güzel günleri geride bırakmışlardı. Bulgar çetecilerin köyleri yakıp yıkmaya başlamasıyla, evlerini terk etmek zorunda kalınca, bir at arabasında İstanbul'a doğru yola çıkarlar. Safiye, Osman, yaşlı halaları ve iki küçük çocuğun bu çetin yolculukta tek dayanağı vardır: Memleket kokusu...


"Sevinçler nasıl paylaşılarak büyürse, acılar da tam tersine paylaşılarak azalır."



(Tanıtım Bülteninden)



Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Memleket Kokusu-Balkanlarda Göçün Gerçek Hikayesi, Feyiz Erdoğan

Yorum Gönder