5 Şubat 2022

Malloryon - 5 Kitap Takım David Eddings Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 78,0 TL
Yazarı: David Eddings
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek

Malloryon - 5 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Eddings olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Malloryon - 5 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Malloryon - 5 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Malloryon - 5 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Malloryon - 5 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Malloryon - 5 Kitap Takım yazarı David Eddings 'dır. David Eddings yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Malloryon - 5 Kitap Takım PDF indir oku

Malloryon - 5 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Malloryon - 5 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Malloryon - 5 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !
Malloryon dizisinin 5 kitabını topluca almak isteyenler için bir kutuda topladık: Batının Muhafızları, Murgoların Kralı, Karanda'nın İfrit Beyi, Darshiva Büyücüsü, Kell Kâhinesi.

Garion, Ejderha Tanrı Torak'ı öldürdükten sonra tüm Batı Krallıkları barış ve huzur içinde yaşamaya başlamışlardı. Ta ki Karanlığın Çocuğu ile Işığın Çocuğu arasındaki yeni bir karşılaşmanın alametleri görünmeye başlayana kadar. Üstelik bu karşılaşmada kahramanların kim olacağı ve bunun nihai karşılaşma olup olmayacağı bile belli değildi. Bilinen iki isim vardı sadece: Zandramas ve Cthrag Sardius. Bir insan ve bir taş. Garion, Polgara ve Belgarath, bu kez yeni yol arkadaşlarıyla, "artık olmayan yere" doğru yola çıkacaklardı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 1940

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Malloryon - 5 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !Malloryon - 5 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Malloryon - 5 Kitap Takım, David Eddings

Yorum Gönder