5 Şubat 2022

Kılıçlar Çağı Michael J. Sullivan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Michael J. Sullivan
Çevirmen: Cihan Karamancı

Kılıçlar Çağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael J. Sullivan olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 496 sayfalık Kılıçlar Çağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kılıçlar Çağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kılıçlar Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Kılıçlar Çağı Yazarı Kimdir ?

Kılıçlar Çağı yazarı Michael J. Sullivan 'dır. Michael J. Sullivan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kılıçlar Çağı PDF indir oku

Kılıçlar Çağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 496 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kılıçlar Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Kılıçlar Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Michael J. Sullivan'ın Destanlar Çağı ile başlayan epik serisi Kılıçlar Çağı'yla devam ediyor.

İnsanların bugüne dek tanrı sandıkları Fhreylerden ikisi insanların elinde can vermişti. Fhreyler ve insanlar arasındaki yüzyıllardır süregelen denge de böylece bozulmuştu.

Şimdiyse Fhreyler bir baş ağrısı olarak gördükleri insanları ortadan kaldırmak için planlar yaparken, insanların da çok yakın zamana kadar tanrı olarak gördükleri, teknolojik olarak çok gelişmiş ve aynı zamanda Sanat denilen bir büyü yeteneğine sahip bir ırkla savaşa girmekten başka çareleri kalmamıştı.

Birkaç önemli figür bu savaşta önemli rol oynayacaktı: Tanrı Katili olarak bilinen, Dureya halkından hayatta kalan son kişi Raithe, eski reislerinin ölümünden sonra halkının başına geçmiş olan Persephone, genç kâhin Suri ve Fhreyler tarafından Hain olarak yaftalanan büyücü Arion.

Savaş davulları çalınıyor. Kılıçlar Çağı başlamak üzere.

(Tanıtım Bülteninden)

Kılıçlar Çağı TIKLA PDF İNDİR !Kılıçlar Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kılıçlar Çağı, Michael J. Sullivan

Yorum Gönder