3 Şubat 2022

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası Lami Teksöz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,17 TL
Yazarı: Lami Teksöz
Çevirmen: Lami Teksöz

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lami Teksöz olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası Yazarı Kimdir ?

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası yazarı Lami Teksöz 'dır. Lami Teksöz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası PDF indir oku

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitap, teosofinin öncüsü Madam Blavatsky'nin 1888 yılında yazdığı GİZLİ ÖĞRETİ adlı eserdeki bilgilerin dilimizde anahatlarıyla ilk anlatımıdır.
Kitapta, evrenin oluşumu ve evrimi, Dünya ve insanlığın kökeni ve geleceği, insan ırkının ilk kez oluşturulduğu zamanlardan bugüne kadar gelen kök insan ırkları ile ölüm ve sonrasının detayları hakkında tutarlı ve öz bilgiler bulacaksınız.
Evrenin oluşumundan başlayarak insanın evrimine ve daha sonra ölüm sonrasına uzanan zor ama zevkli bir yolculuğa çıkmaya ve aklınızda cevaplanamadan sakladığınız birçok sorunun cevaplarını bulmaya hazır mısınız?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 180

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gece Kitaplığı Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

18.08.2020

Tavsiye ederim

Ozellikle gizli ogretiyi okuyacaksaniz bununla baslamanizi tavsiye ederim. Blavatsky okumadan bu turdeki kitaplara baslamayin derim

Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Madam Blavatsky - Kökenlerimiz ve Ölüm Sonrası, Lami Teksöz

Yorum Gönder