3 Şubat 2022

Cezbede Bir Narsist Vural Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Vural Kaya
Çevirmen: Vural Kaya

Cezbede Bir Narsist indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vural Kaya olan ve Ebabil yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cezbede Bir Narsist eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cezbede Bir Narsist ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cezbede Bir Narsist TIKLA PDF İNDİR !

Cezbede Bir Narsist Yazarı Kimdir ?

Cezbede Bir Narsist yazarı Vural Kaya 'dır. Vural Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Cezbede Bir Narsist PDF indir oku

Cezbede Bir Narsist indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ebabil yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cezbede Bir Narsist TIKLA PDF İNDİR !

Cezbede Bir Narsist TIKLA PDF İNDİR !
Vural Kaya'nın ikinci şiir kitabı Cezbede Bir Narsist, Ebabil Yayınları'ndan çıktı. İlk kitabına nazaran anlatı payının iyice azaldığı Cezbede Bir Narsist, Kaya'nın uzun şiirdeki başarısını da ortaya koyan bir kitap. Kaya gibi sağlam şiirlerin yer aldığı Cezbede Bir Narsist'te yoğun bir dış dünya vurgusu var. Narsistin cezbesi diyebileceğimiz bu vurgunun yoğunluğu Kaya'nın ikinci kitabında temel yönelim.Dış dünyaya yoğunlaşmanın getirdiği analiz ve ayrıntıcılıkla derinleşen Narsist, yetenek yetenektir, cümlesinin somut kanıtı olarak karşınızda.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 64

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ebabil Cezbede Bir Narsist TIKLA PDF İNDİR !Cezbede Bir Narsist TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Cezbede Bir Narsist, Vural Kaya

Yorum Gönder