11 Şubat 2022

Lizbon Kuşatmasının Tarihi Jose Saramago Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Jose Saramago
Çevirmen: Emrah İmre

Lizbon Kuşatmasının Tarihi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Saramago olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lizbon Kuşatmasının Tarihi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lizbon Kuşatmasının Tarihi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lizbon Kuşatmasının Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Lizbon Kuşatmasının Tarihi Yazarı Kimdir ?

Lizbon Kuşatmasının Tarihi yazarı Jose Saramago 'dır. Jose Saramago yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Lizbon Kuşatmasının Tarihi PDF indir oku

Lizbon Kuşatmasının Tarihi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lizbon Kuşatmasının Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Lizbon Kuşatmasının Tarihi TIKLA PDF İNDİR !
Düzeltmen Raimundo Silva, üzerinde çalıştığı tarih kitabının bir cümlesini değiştirir. Olumsuzluk takısı eklediği fiil, 1147 yılında gerçekleşen Lizbon Kuşatması'nın tarihini tümüyle altüst eder. Metinde bile isteye yaptığı bu hata, göreve yeni atanan yayın koordinatörü Maria Sara'nın dikkatini çeker. Merakı kamçılanan Sara, düzeltmene alternatif bir tarihsel roman yazmasını önerir. Raimundo Silva sonu belli bu tarihsel olayı bambaşka gözlerle anlatan kurmaca bir metin inşa ederken, yayın koordinatörü Maria Sara'yla başlayan tutkulu ilişkisi roman kahramanlarının öyküsüne yansır. José Saramago'nun kaleminden bir kuşatmanın, kuşatmaya dönüşen bir aşkın hikâyesinin anlatıldığı, Lizbon'un dünüyle bugününün iç içe geçtiği gizemli bir roman.

Tarih yazımı, yaratıcılık ve "tarihin içine yerleştirilmiş öyküler" üzerine derin bir düşünüşün ürünü olan Lizbon Kuşatmasının Tarihi, ilk kez Portekizce özgün metinden yapılan titiz çevirisiyle okurlarla buluşuyor.

"Bu başdöndürücü masal, tarihin, dilin ve hayal gücünün sınırlarında gezinen eğlenceli bir haşarılık örneği."
-Publishers Weekly-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Lizbon Kuşatmasının Tarihi TIKLA PDF İNDİR !Lizbon Kuşatmasının Tarihi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Lizbon Kuşatmasının Tarihi, Jose Saramago

Yorum Gönder