11 Şubat 2022

Cranford Elizabeth Gaskell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,18 TL
Yazarı: Elizabeth Gaskell
Çevirmen: Barış Özkul

Cranford indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elizabeth Gaskell olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cranford eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cranford ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cranford TIKLA PDF İNDİR !

Cranford Yazarı Kimdir ?

Cranford yazarı Elizabeth Gaskell 'dır. Elizabeth Gaskell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Cranford PDF indir oku

Cranford indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cranford TIKLA PDF İNDİR !

Cranford TIKLA PDF İNDİR !
Cranford, 19. yüzyıl İngiliz edebiyatının dev yazarı Elizabeth Gaskell'ın İngiliz taşrasına kadınlar arasındaki dostluklar üzerinden bakan başyapıtı.

Cranford'da Gaskell, bekâr ve orta yaşlı iki kadının, Miss Deborah ve Miss Matty'nin serüvenleri üzerinden taşra yaşamına dair minimalist portreler sunuyor. Kadınlar arasındaki arkadaşlıklar ve alışkanlıkların dekoru olan Cranford, adab-ı muaşeret ve gelenek üzerine satirik bir anlatı olduğu kadar ironi ve mizah, ölüm ve trajedinin eşzamanlı yürürlükte olduğu bir insanlık sahnesi teşkil ediyor. Elizabeth Gaskell'ın gerek aile yaşamı gerek toplumsal yaşama yönelik keskin gözlem gücünü yansıtan Cranford, Jane Austen'dan sonra 19. Yüzyıl İngiliz toplumuna kadınların penceresinden bakmayı sürdüren birinci sınıf bir yazarın elinden çıkma bir başyapıt.

"Sevgili Şehrazad'ım, hikâye anlatma yeteneğinin bir gecede tükenmeyeceğine, en azından bin bir gece süreceğine eminim."
-Charles Dıckens-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 273

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Cranford TIKLA PDF İNDİR !Cranford TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Cranford, Elizabeth Gaskell

Yorum Gönder