2 Şubat 2022

Leydi Chatterley'in Aşığı D. H. Lawrence Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: D. H. Lawrence
Çevirmen: Sena Büke Yılmaz

Leydi Chatterley'in Aşığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı D. H. Lawrence olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 460 sayfalık Leydi Chatterley'in Aşığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Leydi Chatterley'in Aşığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Leydi Chatterley'in Aşığı TIKLA PDF İNDİR !

Leydi Chatterley'in Aşığı Yazarı Kimdir ?

Leydi Chatterley'in Aşığı yazarı D. H. Lawrence 'dır. D. H. Lawrence yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Leydi Chatterley'in Aşığı PDF indir oku

Leydi Chatterley'in Aşığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 460 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Leydi Chatterley'in Aşığı TIKLA PDF İNDİR !

Leydi Chatterley'in Aşığı TIKLA PDF İNDİR !

"Bu yüzyılda romanla ilgilenen herkes bu kitabı okumalı."
- Lawrence Durrell

"Leydi Chatterley'in Âşığı İngiliz ve Amerikan edebiyatındaki sansürsüz cinsel ilişki tasvirlerine dair tabuları yıktı."
- Jenny Turner

"Leydi Chatterley'in Âşığı'ndaki sahneler, cinsel deneyimlerin şimdiye dek İngilizcede yazılmış en iyi tasvirleri olabilir."
- Edmund Wilson

"Lawrence tek bir sonla ilgileniyordu: aşkın, bir erkek ile bir kadının arasındaki ilişkinin, yasaksız ve bütün olduğu takdirde ne kadar güzel ve dokunaklı olabileceğini göstermek."
- Harvey Breit

(Tanıtım Bülteninden)

Leydi Chatterley'in Aşığı TIKLA PDF İNDİR !Leydi Chatterley'in Aşığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Leydi Chatterley'in Aşığı, D. H. Lawrence

Yorum Gönder