2 Şubat 2022

Altenburg'un Ceviz Ağaçları Andre Malraux Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Andre Malraux
Çevirmen: Tahsin Yücel

Altenburg'un Ceviz Ağaçları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andre Malraux olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 181 sayfalık Altenburg'un Ceviz Ağaçları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altenburg'un Ceviz Ağaçları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altenburg'un Ceviz Ağaçları TIKLA PDF İNDİR !

Altenburg'un Ceviz Ağaçları Yazarı Kimdir ?

Altenburg'un Ceviz Ağaçları yazarı Andre Malraux 'dır. Andre Malraux yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Altenburg'un Ceviz Ağaçları PDF indir oku

Altenburg'un Ceviz Ağaçları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 181 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altenburg'un Ceviz Ağaçları TIKLA PDF İNDİR !

Altenburg'un Ceviz Ağaçları TIKLA PDF İNDİR !

Altenburg'un Ceviz Ağaçları'nı özgün kılan, yalnızca bir projenin değil, André Malraux'nun hâkimiyetini kanıtladığı bir türün, romanın da terk edilmesidir. Malraux bu eserinde yaşadığı her şeyi kurmacaya dönüştürerek kendi duygularını kâh anlatıcıya kâh babasına atfetmiş, kimi zaman da yerleri ya da tarihleri değiştirerek, yaşamını, okumalarını, anı ve tutkularını birer başkalaşım konusu haline getirmiş, kendi romanına vedasını böyle ifade etmiştir.

"Altenburg'un Ceviz Ağaçları'nda, her bölüm değişiminde, dönem, uzam ve kişiler de değişir: İkinci Dünya Savaşı'nın başlarında Fransa'nın uğradığı bozgundan Birinci Dünya Savaşı sırasında Alman cephesi nde geçen bir olaya, Enver Paşa'nın düşlediği Turan'ın umut kırıcı görünümlerinden Nietzsche'nin sayıklamalarına atlarız. Ama zaman ve uzam içindeki bu atlamalar, yazarın dönüp dolaşıp yeniden geldiği sorunları, bu sorunlara getirmeye çalıştığı yanıtları daha iyi, daha çarpıcı bir biçimde yansıtmak amacıyla, özellikle seçilmiş bir yoldur sanki. Bu açıdan bakılınca, Altenburg'un Ceviz Ağaçları'nın Malraux'nun düşüncesinin en özlü ve en özgün anlatımlarından biri olduğu söylenebilir."

Tahsin Yücel

(Tanıtım Bülteninden)

Altenburg'un Ceviz Ağaçları TIKLA PDF İNDİR !Altenburg'un Ceviz Ağaçları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Altenburg'un Ceviz Ağaçları, Andre Malraux

Yorum Gönder