6 Şubat 2022

Lacivert Taşı Sevinç Çokum Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Sevinç Çokum
Çevirmen: M. Sayid Aydın

Lacivert Taşı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevinç Çokum olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lacivert Taşı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lacivert Taşı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lacivert Taşı TIKLA PDF İNDİR !

Lacivert Taşı Yazarı Kimdir ?

Lacivert Taşı yazarı Sevinç Çokum 'dır. Sevinç Çokum yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Lacivert Taşı PDF indir oku

Lacivert Taşı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lacivert Taşı TIKLA PDF İNDİR !

Lacivert Taşı TIKLA PDF İNDİR !
Lacivert Taşı; öyküsü her ne kadar 20. yüzyılın ilk yıllarında başlıyor gibi görünse de aslında özelde güneydoğu, genelde ise tüm Anadolu coğrafyasının melalini potasında eriten bir kitap.

İpekyolu ticaretinin son temsilcilerinden, güneydoğulu çerçi bir ailenin hikâyesi bu. Koca bir imparatorluktan arta kalan bir avuç toprakta, Arap ya da Ermeni, Türk ya da Kürt olmayı önemsemeden insan olmayı, insan kalmayı başarabilmiş bir azınlığın hikâyesi.

Bir zamanların bilimle, sanatla ama illa ki incelikle yoğrulmuş bitek topraklarının nasıl çoraklaştığının hikâyesi. Kardeşlik coğrafyasındaki düşmanlığın hikâyesi. Yüz yıl önce kaybettiğimiz günden beri döne döne arayıp da bir türlü bulamadığımız "lacivert taşı"nın hikâyesi...

Yollara baktım; gece fenerlerinde aradım, akıp giden sularda, uçuşan yapraklarda aradım. Saadet ve acı her yerdeydi, hem iç içe... Dalgalı, damarlı bir taş gibi. Mavisi, firuzesi, grisi, laciverdi iç içe... Can çekişen bir kertenkelede, ağlara takılmış bir kelebekte... Sordum, çağırdım. Şunu anladım ki, oğlum Tutku'nun dediği gibi, "Her şey ve evren bir bütündür!"



Sayfa Sayısı: 367

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kapı Yayınları Lacivert Taşı TIKLA PDF İNDİR !Lacivert Taşı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Lacivert Taşı, Sevinç Çokum

Yorum Gönder