21 Haziran 2023

Nakano Eskici Dükkanı Hiromi Kawakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Hiromi Kawakami
Çevirmen: Hiromi Kawakami

Nakano Eskici Dükkanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hiromi Kawakami olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nakano Eskici Dükkanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nakano Eskici Dükkanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nakano Eskici Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Nakano Eskici Dükkanı Yazarı Kimdir ?

Nakano Eskici Dükkanı yazarı Hiromi Kawakami 'dır. Hiromi Kawakami yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Nakano Eskici Dükkanı PDF indir oku

Nakano Eskici Dükkanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nakano Eskici Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Nakano Eskici Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Hitomi civardaki bir eskici dükkânında çalışmaya başlayınca kendini sıra dışı bir topluluğun içinde bulur: birkaç eş eskitmiş, muzip ve patavatsız Bay Nakano; onun hiç evlenmemiş, ressam kız kardeşi Masayo; tuhaflık derecesinde içine kapanık ama her nasılsa Hitomi'nin gönlünü çalacak genç Takeo; her gün dükkâna girip çıkan türlü huyda insan ve tıpkı insanlar gibi bağrında sırlar gizleyen onlarca eşya. Herkesin ve her şeyin bir hikâyesinin olduğu bu dükkânda Hitomi hayatı, aşkı ve insanlar ile sırlar arasındaki nazik valsi keşfetmeye başlar.

Japonya'nın önemli romancısı Hiromi Kawakami'den, bir başınayken sıradan duran ama bir eskici dükkanında yan yana geldiklerinde neredeyse sihirli bir anlam yaratan insanların ve eşyaların yalın, neşeli ama aynı ölçüde hüzünlü öyküsü.

"İnce ince düşünülmüş, abartısız, tuhaf, arızalı karakterler... Ve kitabın sonuna vardığınızda, onları fazlasıyla önemserken buluyorsunuz kendinizi"

- Kirkus

(Tanıtım Bülteninden)

Nakano Eskici Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

15.10.2020

dikkatlice okunmalı

İlk başlarda sarmamıştı sonra yaprakları çevirince heyecanı artan önemli bir eser olduğunu görüyorsunuz


04.09.2020

Okunası bir kitap

Değişik bir dükkandaki değişik insanların hayatlarını anlatan bir roman. Japonların bazı davranışları ve alışkanlıkları tuhaf gelse de son derece keyifli bir dünyaya konuk oluyorsunuz. Yazarın anlatımı çok akıcı ve asla sıkmıyor.

Nakano Eskici Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Nakano Eskici Dükkanı, Hiromi Kawakami

Yorum Gönder