1 Aralık 2021

Karun ve Anarşist İskender Pala Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: İskender Pala
Çevirmen: Utku Lomlu

Karun ve Anarşist indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İskender Pala olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karun ve Anarşist eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karun ve Anarşist ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karun ve Anarşist TIKLA PDF İNDİR !

Karun ve Anarşist Yazarı Kimdir ?

Karun ve Anarşist yazarı İskender Pala 'dır. İskender Pala yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karun ve Anarşist PDF indir oku

Karun ve Anarşist indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karun ve Anarşist TIKLA PDF İNDİR !

Karun ve Anarşist TIKLA PDF İNDİR !

Tarih bir ayna… Aynayı kaplayan bir dilemma…



Kutsal Hermos'un suyuna karışan altının rengi hızla kan kızılına dönüşürken; kâhinler yaklaşan büyük savaşın haberini vermiş, tekinsiz bir hava zengin Lidya diyarını sarıp sarmalamıştı. Bir cephede güçlü askerleri ve görkemli hazineleriyle Aslan Kral Krezüs —nam-ı diğer Karun; diğer cephede terk edildiği ölümü alt edip Pers diyarına hükmedecek olan Keyhüsrev.



Ve aynada sır dolu bir yansıma; tarihin öteki yüzünde devam eden karanlık…



Bir darbeye koşan Türkiye'de polis sirenleri yeri göğü inletiyor, silah sesleri sloganlara karışıyordu. Günleri ve geceleri esir alan terör, sokak çatışmaları, soygunlar, cinayetler her şehirde, her sokaktaydı. Kültür ve sanat kana bulanacaktı. Savrulan hayatlar, imkânsız aşklar…



Kim haklıydı? Ah!..



Karun ve Anarşist, tarihin akışını belirleyen hırsların ve tarihi aşan aşkların romanı. Coğrafyamızın kaderine bilgece bir bakış. İskender Pala'nın hep zevkle okunan usta kaleminden…


(Tanıtım Bülteninden)

Karun ve Anarşist TIKLA PDF İNDİR !

24.10.2020

kitabı okumanızı tavsiye ederim

Tarihi ele alışı ve iki farklı zamanı benzerlikleriyle harmanlayarak aktarması çok güzel. Türkiye'nin 80'leri ve 90'larından Pers hükmündeki dönemler giden müthiş bir eser.


08.10.2020

İskender Pala

Bir kaç sene önce okumuştum. İskender Paladan okuduğum ilk roman. Yazarın kitaplarına başlamak için en ideali diyebilirim


01.10.2020

Karun ve Anarşist

Anadolu coğrafyasının Antik ve Günümüz 90 yılları arasındaki dönemsel yaşanan aşk,şiddet,arkadaşlık dotluk ve Siyasi olaylaraİskender pala gözüyle anlatımı.Okumanızı tavsiye ederim.

Karun ve Anarşist TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karun ve Anarşist, İskender Pala

Yorum Gönder