5 Şubat 2022

Kız Babası ve Kedi Erol Hızarcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Erol Hızarcı
Çevirmen: Erol Hızarcı

Kız Babası ve Kedi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erol Hızarcı olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kız Babası ve Kedi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kız Babası ve Kedi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kız Babası ve Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Kız Babası ve Kedi Yazarı Kimdir ?

Kız Babası ve Kedi yazarı Erol Hızarcı 'dır. Erol Hızarcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kız Babası ve Kedi PDF indir oku

Kız Babası ve Kedi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kız Babası ve Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Kız Babası ve Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Küçük bir kızın gözünden olağanüstü bir yaz tatili macerası...
Altı yaşındaki Elfin'in harika bir hayal dünyası vardır. Yaşadığı gerçekler ile hayallerini birbirine bağlayarak kendi dünyasını her gün yeniden kurmaktadır. Anaokulunu bitiren Elfin bundan sonra abla olması gerektiğini bilmektedir, bu yüzden peri kızı olmayı geride bırakmalıdır. Hayatın zorlu aşamalarından birini gerçekleştirmek için küçük dünyasındaki herkese meydan okumak ve bir zafer kazanmak zorunda hissetmektedir. Yaz tatiline çıkarlarken bulduğu yavru kedi ile baş döndürücü bir maceraya atılır.

Bin bir çeşit çiçek var. Farkının nedeni tohumda saklı, açılması ise çevresel koşullara bağlı. Çocuklarımız da böyle.Erol Hızarcı bu romanında altı yaşındaki bir kızın hayal dünyasını çok güzel dile getiriyor. Doğuştan farklı bir kızın dünyasını anlatırken, farklılıklar üstüne yol gösterici bir örnek sunuyor.

Yeniçağın kızını bu kitapta bulacaksınız. Yani geleceğimizi...

(Tanıtım Bülteninden)

Kız Babası ve Kedi TIKLA PDF İNDİR !Kız Babası ve Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kız Babası ve Kedi, Erol Hızarcı

Yorum Gönder