5 Şubat 2022

Gitar Michel Del Castillo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Michel Del Castillo
Çevirmen: Michel Del Castillo

Gitar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michel Del Castillo olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gitar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gitar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gitar TIKLA PDF İNDİR !

Gitar Yazarı Kimdir ?

Gitar yazarı Michel Del Castillo 'dır. Michel Del Castillo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gitar PDF indir oku

Gitar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gitar TIKLA PDF İNDİR !

Gitar TIKLA PDF İNDİR !

İspanyol asıllı Fransız yazar Michel del Castillo'dan, karşısına duvar misali dikilen makûs talihinden sıyrılıp toplumda kabul görebilmek için insan doğasında saklı olduğuna inandığı masumiyete sığınan, lanetli ve yalnızlığa mahkûm bir ruhun öyküsü: Gitar.

Varoluşa içkin tüm çelişkileri ve uç noktaları derinlemesine tahlil eden Castillo, Gitar'da iyilik ve kötülüğü hasarlı bir bedeni sarıp sarmalayan birer giysiye dönüştürüyor.

Galiçya kırsalının büyüleyici ve çetin topraklarında önyargılara, sıradan kötülüğe ve tabulara karşı kalplere ulaşma mücadelesi veren, toplum tarafından dışlanmış bir cücenin, umutsuzluk sarmalından coşkun ezgilerle kurtulma çabasının etkileyici öyküsü...

(Tanıtım Bülteninden)

Gitar TIKLA PDF İNDİR !Gitar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gitar, Michel Del Castillo

Yorum Gönder