6 Şubat 2022

Kırık Kalpler Terzihanesi Ali Teoman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Ali Teoman
Çevirmen: Ali Teoman

Kırık Kalpler Terzihanesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Teoman olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırık Kalpler Terzihanesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırık Kalpler Terzihanesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırık Kalpler Terzihanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kırık Kalpler Terzihanesi Yazarı Kimdir ?

Kırık Kalpler Terzihanesi yazarı Ali Teoman 'dır. Ali Teoman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kırık Kalpler Terzihanesi PDF indir oku

Kırık Kalpler Terzihanesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırık Kalpler Terzihanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kırık Kalpler Terzihanesi TIKLA PDF İNDİR !
Kırık Kalpler Terzihanesi, Gizli Kalmış Bir İstanbul Masalı, İnsansız Konağın İkonu, Pervaneler, Aşk Yaşama Çok Uçuk, Horasan Elyazması ve Taş Devri ile öykücülüğümüzün yenilikçi çizgisindeki yerini alan Ali Teoman'ın yedinci öykü kitabı. Gizemli, Romanesk ve Grotesk öykülerin bir araya geldiği kitabın Romanesk Öyküler bölümü yazarın son romanı Gecenin Atları ile kesişiyor. Anlaşılıyor ki anlatı evreninin boyutlarını öykü-roman ayrımı gözetmeden sergilerken kendine özgü öyküleme biçimlerinin izini sürmeyi bırakmayan bir yazar var karşımızda.

Ali Teoman, ardında bıraktığı metinlerle de öykücülüğümüze yepyeni "yapı"lar kazandırmayı sürdürüyor.



Sayfa Sayısı: 140

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Kırık Kalpler Terzihanesi TIKLA PDF İNDİR !Kırık Kalpler Terzihanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kırık Kalpler Terzihanesi, Ali Teoman

Yorum Gönder