7 Şubat 2022

Deli Kür İsmayıl Şıhlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: İsmayıl Şıhlı
Çevirmen: Yasemin Bayer

Deli Kür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmayıl Şıhlı olan ve Yıldız Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deli Kür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deli Kür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deli Kür TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kür Yazarı Kimdir ?

Deli Kür yazarı İsmayıl Şıhlı 'dır. İsmayıl Şıhlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Deli Kür PDF indir oku

Deli Kür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yıldız Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deli Kür TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kür TIKLA PDF İNDİR !

Herşey belliydi. Atın yelesini, kuyruğunu kesmişlerdi. Bir kez daha sataşmışlardı, onu aşağılamışlar gururuna dokunmuşlardı. Erkeğin namusu iç şeydir: At, avrat şapka. Bunlara dokunmak, onun namusunu ayaklar altına alıp çiğnemek demekti. Onu diri diri kabire sokmak demekti. Şimdi buna nasıl dayanacaktı...

Güneşin ışığı aşağılara vurdu. Derelere çöken koyu gölge, dağların yamacıyla yukarıya çıktı. Cahandar Ağa'nın durduğu yer birdenbire güneşin ışığına boğuldu. Otlar parladı. Çiyler göz kamaştırdı. Adam atın başını yukarı kaldırdı. Gözlerine baktı. Kalın, habeşi dudaklarını atın gözlerine yaklaştırdı. Kamer'in gözlerinden öptü. Boynundaki ipi açtı. Dikkatlice kayanın kenarına doğru çağırdı. Kamer durdu. Ceylan gibi boynunu dik tutup bakındı. Sanki gözleri yaşardı. Burun delikleri genişledi...

(Tanıtım Bülteninden)

Deli Kür TIKLA PDF İNDİR !Deli Kür TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Deli Kür, İsmayıl Şıhlı

Yorum Gönder