10 Şubat 2022

Kral Çıplak Orhan Karaveli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Orhan Karaveli
Çevirmen: Volkan Karakaş

Kral Çıplak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Karaveli olan ve Asi Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kral Çıplak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kral Çıplak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kral Çıplak TIKLA PDF İNDİR !

Kral Çıplak Yazarı Kimdir ?

Kral Çıplak yazarı Orhan Karaveli 'dır. Orhan Karaveli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kral Çıplak PDF indir oku

Kral Çıplak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Asi Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kral Çıplak TIKLA PDF İNDİR !

Kral Çıplak TIKLA PDF İNDİR !
Orhan Karaveli… Türkiye'nin son 60 yılına tanık usta bir gazeteci, engin bir tecrübe…

Hayatının 60 yılını gazetecilik mesleğine verdi. Bu sürede çok şey yaşadı, çok şey gördü ve hiçbir zaman doğru bildiğinden şaşmadı, boyun eğmedi, bildiğini korkmadan haykırdı.

Başbakan Adnan Menderes'in 1959 yılındaki ünlü Amerika gezisinde ona eşlik ettiğinde 29 yaşında genç bir gazeteciydi. Ve başbakana "kral çıplak" diye haykırabilecek cesur bir yüreğe sahipti. Bugün ise 86 yaşında bir çınar… Bir Cumhuriyet aydını… Ve hâlâ haykırıyor: "Kral Çıplak!"

Ve bugün hâlâ Cumhuriyet'i, laikliği, Atatürk'ü hiç korkmadan, yılmadan, cesurca anlamaya ve anlatmaya devam ediyor.

Bu kitapta Cumhuriyet'in 60 yıllık serüvenini ve bugün geldiği noktayı Orhan Karaveli'nin lezzetli kaleminden soluksuzca okuyacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 148

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Asi Kitap Kral Çıplak TIKLA PDF İNDİR !Kral Çıplak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kral Çıplak, Orhan Karaveli

Yorum Gönder