11 Şubat 2022

Komünist Vedat Türkali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Vedat Türkali
Çevirmen: Vedat Türkali

Komünist indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vedat Türkali olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Komünist eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Komünist ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Komünist TIKLA PDF İNDİR !

Komünist Yazarı Kimdir ?

Komünist yazarı Vedat Türkali 'dır. Vedat Türkali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Komünist PDF indir oku

Komünist indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Komünist TIKLA PDF İNDİR !

Komünist TIKLA PDF İNDİR !
Vedat Türkali'nin çocukluğunu, aile ortamını, arkadaşlarını, üniversiteye giriş sürecini, gizli TKP'yi arayışlarını ve Merih Hanım ile seksen yıl sürecek yol arkadaşlıklarının önemli kavşaklarını içeren bu otobiyografik kitap '51 tevkifatına kadarki süreci kapsıyor.Komünist, dönemin siyasi, kültürel atmosferinde, Samsun'un Kökçüoğlu Mahallesi'nde başlayan bir yaşamın Komünist bireye evrilişinin aşamalarını yakın çevresi ile birlikte anlatıyor. Komünist, bir yola çıkış hikâyesi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Komünist TIKLA PDF İNDİR !Komünist TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Komünist, Vedat Türkali

Yorum Gönder