11 Şubat 2022

Kılçıksız 46'yım Ama Nilgün Çolak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Nilgün Çolak
Çevirmen: Emir Tali

Kılçıksız 46'yım Ama indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nilgün Çolak olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kılçıksız 46'yım Ama eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kılçıksız 46'yım Ama ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kılçıksız 46'yım Ama TIKLA PDF İNDİR !

Kılçıksız 46'yım Ama Yazarı Kimdir ?

Kılçıksız 46'yım Ama yazarı Nilgün Çolak 'dır. Nilgün Çolak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kılçıksız 46'yım Ama PDF indir oku

Kılçıksız 46'yım Ama indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kılçıksız 46'yım Ama TIKLA PDF İNDİR !

Kılçıksız 46'yım Ama TIKLA PDF İNDİR !

Hayat iniş ve çıkışlarla doludur. İnsan özellikle inişlerde başına gelenlerden dolayı başkalarını suçlar. Çünkü hatayı kabul edecek güce sahip değildir. Bunu yapabilmesi için egosunun onu ele geçirmemiş olması ve karakterinin oturmuş olması gerekir. Ve suçlu genellikle en yakındakidir. Ya da bütün suç şanstadır. Hayatta önemli olan haklı olmak değil, mutlu olmaktır ve mutlu olmak için hayat oyununu kurallarına göre oynamak gerekir. Hayatını asla bir parmak şıklatmasıyla değiştiremezsin. Bunu ancak çabalayarak yapabilirsin.


(Tanıtım Bülteninden)

Kılçıksız 46'yım Ama TIKLA PDF İNDİR !Kılçıksız 46'yım Ama TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kılçıksız 46'yım Ama, Nilgün Çolak

Yorum Gönder