11 Şubat 2022

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık Amanda Hocking Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,05 TL
Yazarı: Amanda Hocking
Çevirmen: Deniz Başkaya

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amanda Hocking olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık Yazarı Kimdir ?

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık yazarı Amanda Hocking 'dır. Amanda Hocking yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık PDF indir oku

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Buz Ateşi ve Buz Öpücüğü kitaplarından sonra Kristal Krallık ile tamamlanan "Kanın Günlükleri" bu son durakta heyecanın doruğuna varıyor.

Bryn'in çok sevdiği, hep sadık hizmetkârı olduğu ülkesi ona sırtını dönüyor.

Artık bir kaçak olan Bryn'e yardım eli uzatansa hiç ummadığı biri, Konstantin Black oluyor. Hem adını temize çıkarmak hem ülkesini savunmak için Konstantin'le el ele veren Bryn, çıktığı bu uzun yolculukta karanlık sırları ve ülkesini ne pahasına olursa olsun korumak zorunda olan kraliyet mensuplarının ihanetlerini bir bir gün yüzüne çıkarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık TIKLA PDF İNDİR !Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kanın Günlükleri 3 - Kristal Krallık, Amanda Hocking

Yorum Gönder