4 Şubat 2022

Saydam Turp Mo Yan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,48 TL
Yazarı: Mo Yan
Çevirmen: Erdem Kurtuldu

Saydam Turp indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mo Yan olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Saydam Turp eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saydam Turp ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saydam Turp TIKLA PDF İNDİR !

Saydam Turp Yazarı Kimdir ?

Saydam Turp yazarı Mo Yan 'dır. Mo Yan yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Saydam Turp PDF indir oku

Saydam Turp indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saydam Turp TIKLA PDF İNDİR !

Saydam Turp TIKLA PDF İNDİR !

1994 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Japon yazar Kenzaburo Oe'nin, "Ben Nobel Ödülü'nü vermek için birini seçecek olsam Mo Yan'ı seçerdim," sözleriyle değerlendirdiği Mo Yan, 2012'de bu değerlendirmeyi gerçeğe dönüştürerek Nobel Edebiyat Ödülü kazanan ilk Çinli yazar oldu.



Kimi eleştirmenlerin, dilini Gorki ve Soljenitsin'in şiirsel ve çarpıcı anlatımlarına benzettiği Mo Yan, Çin taşrasını anlatan yapıtlarında fanteziyle lirizmi kaynaştırırken bürokrasiyi taşlama ortamında irdeliyor, kara mizaha, hatta yer yer doğaüstü unsurlara yer veriyor. Buğday ve darı başaklarının arasından bir halkın acıları ve sevinçleri yükseliyor. Mo Yan, taşra yaşamını aktarmanın yanı sıra modern Çin'in kısa zamanda köşeyi dönen görgüsüz yeni zenginleriyle de okurlarını tanıştırıyor.



Mo Yan, Saydam Turp'un kahramanlarından Kara Çocuk'u ve kendi yapıtlarını şöyle tanımlıyor: "İnsanüstü bir yetenekle acıya katlanabilen ve insanüstü bir duyarlılığa sahip olan o kara tenli çocuk, bütün yazdıklarımın ruhunu simgeliyor."


(Tanıtım Bülteninden)

Saydam Turp TIKLA PDF İNDİR !Saydam Turp TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Saydam Turp, Mo Yan

Yorum Gönder