4 Şubat 2022

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış Giancarlo Berardi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Giancarlo Berardi
Çevirmen: Ay Barka

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Giancarlo Berardi olan ve Rodeo Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış Yazarı Kimdir ?

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış yazarı Giancarlo Berardi 'dır. Giancarlo Berardi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış PDF indir oku

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Rodeo Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Kahramanımızı, bu kez Kanada'da, bir eskimo ile birlikte iki kardeşe rehberlik ve korumalık ederken buluyoruz:

Bir üniversitenin zooloji bölümünde görevli olan ağabey, kutup ayılarını gözlemlemekte ve kitap çalışması için notlar almaktadır. Ayı resimlerini yapacak olan kardeşi ise, psikolojik sorunları olan bir karakterdir.

Eskimo rehberin tabiata ve hayvanlara yaklaşımını küçümseyen ikili, yansıttıkları kibirli ve çok bilmiş "beyaz adam" tavrıyla bu bembeyaz coğrafyada problemler yaratır.

Geçmişteki bir aile sırrının da tesiriyle tüm planlar aksayıp, hayati tehlikeler etraflarını sardığında, grubu kurtarmak Ken'e düşer.

Peki kahramanımız, herşeye rağmen bunu başarabilecek midir?

İzinde gidilen kutup ayısının da etkileyici bir "karakter" olarak hafızalara kazınacağı bu heyecanlı macera, tabiata felsefi yaklaşımıyla olduğu gibi dramatik sahneleriyle de öne çıkıyor.

Çizenler: Ivo Milazzo ve Pasquale Frisenda

Kapak resmi:Ivo Milazzo

Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış TIKLA PDF İNDİR !Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Ken Parker Özel Seri 9-Sonsuz Arayış, Giancarlo Berardi

Yorum Gönder