17 Şubat 2022

Kayıp Gölgeler Kenti Nazlı Eray Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Nazlı Eray
Çevirmen: Işık Önoğlu

Kayıp Gölgeler Kenti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nazlı Eray olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Gölgeler Kenti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Gölgeler Kenti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Gölgeler Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Gölgeler Kenti Yazarı Kimdir ?

Kayıp Gölgeler Kenti yazarı Nazlı Eray 'dır. Nazlı Eray yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayıp Gölgeler Kenti PDF indir oku

Kayıp Gölgeler Kenti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Gölgeler Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Gölgeler Kenti TIKLA PDF İNDİR !
Nazlı Eray'ın tılsımlı, renkli ve sürprizlerle dolu dünyasının kapısı bu kez Prag'da aralanıyor. Geçmişin gölgeleriyle dolu bir kent; Prag. Kentin loş sokaklarında dolaşan yabancı bir kadın. Tahta kaplamalı duvarları, sessiz aynaları ve kristal avizeleriyle sonsuzla bugün arasında tuhaf bir irtibat bürosu; Cafe Europa. Franz Kafka'nın her gün gidip oturduğu ufak kafede Milena'ya yazılan mektuplar. Rusya'nın unutulmaz lideri Josef Stalin'in gizemli ve tehlikeli hayatının açılan sayfaları; gençliği, ilk karısı Kato, 13 yaşındaki sevgilisi Lidia, Batum hapishanesindeki arkadaşları, yeraltı yaşamından Kremlin'e geçişi, ikinci karısı Nadya'nın esrarengiz intiharı. Çok sevdiği Kirov'un öldürülüşü. Seul'e uzanan bir yolculuk. Buğulu tapınaklar, tuhaf rahipler, içinde ölülerin küllerinin saklandığı sıra sıra kavanozlar ve ölülere yazılan mektuplar. Ve tekrar Moskova, işkenceler hapishanesi Lubianka. İdam listeleri. Stalin'in ölüm makinesi yakışıklı Yezhov. Stalin'in ilk aşkı ve son gecesi. Bir fırtınanın hayatı.

Kayıp Gölgeler Kenti, edebiyatı edebiyat adına keşffetmek ve onun o basitlik görüntüsü arkasındaki karmaşıklığını anlamak bakımından e?i bulunmaz bir kitap.
-Hasan Bülent Kahraman-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 260

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Kayıp Gölgeler Kenti TIKLA PDF İNDİR !Kayıp Gölgeler Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayıp Gölgeler Kenti, Nazlı Eray

Yorum Gönder