17 Şubat 2022

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Bağlam Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu Yazarı Kimdir ?

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu PDF indir oku

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bağlam Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu TIKLA PDF İNDİR !
Elinizdeki kitap, "Edebiyatın İzinde" üst başlığı ile ilki polisiye edebiyata ayrılan serinin ikincisini oluşturmaktadır. Kitapta romandan sinemaya, video oyunlarından sanal hikâyelere kadar fantastik ve bilimkurgunun birçok farklı türüne dokunan yazılara yer verilmiştir. Günümüz fantastik ve bilimkurgu yazarlarıyla yapılan panellerle bir yandan türe ait kafa karıştıran sorulara cevaplar aranmış, diğer yandan yazarların deneyimlerini paylaşması sağlanmıştır. Ayrıca sona eklenen bilimkurgu ve fantastik literatürü meraklı okur için bir kaynakça niteliğindedir.
-Seval Şahin-
-Banu Öztürk-
-Didem Ardalı Büyükarman-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bağlam Yayıncılık Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu TIKLA PDF İNDİR !Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyatın İzinde - Fantastik ve Bilimkurgu,

Yorum Gönder