20 Şubat 2022

Kayıp Ada-Vordonisi Attila Şanbay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Attila Şanbay
Çevirmen: Attila Şanbay

Kayıp Ada-Vordonisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila Şanbay olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Ada-Vordonisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Ada-Vordonisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Ada-Vordonisi TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Ada-Vordonisi Yazarı Kimdir ?

Kayıp Ada-Vordonisi yazarı Attila Şanbay 'dır. Attila Şanbay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kayıp Ada-Vordonisi PDF indir oku

Kayıp Ada-Vordonisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Ada-Vordonisi TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Ada-Vordonisi TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul'un az bilinen, eski gizemlerinden biri su yüzüne çıkıyor…

İstanbul'un meşhur Prens Adaları'nın toplamda dokuz tane olduğu bilinir. Fakat bu sadece, denizin yüzeyinde sayılabileni kadardır. Onuncu ada, Vordonisi, bundan bin yıl önceki büyük Bizans depremi sırasında, Marmara Denizi'nin derinliklerine batmıştır...

Günümüzde ise Burgazada vahşi bir cinayetin ardından başlayan bir dizi küçük depremle sarsılır. Sıradan bir psikopatın işi gibi görünen bu cinayet aslında yüzyıllar önce batan Vordonisi'nin, denizin dibinden tekrar yükseleceğinin, üzerinde onunla birlikte batmış olan lanetli bir varlığın ve çürümüşlük kokan ordusunun, ada halkına musallat olacağının ilk işaretidir.

Korkunun birleştirdiği ada sakinlerinin anakarayla olan tüm bağlantıları kesilir. Hayatta ve de adada mahsur kalan bu bir grup insan, şimdi hem kendi iç şeytanlarıyla hem de adaya musallat olan korkunç yaratıklarla mücadele etmek zorundadır.

Tarihin bugünle, aydınlık günün korkunç geceyle, gerçeğin hezeyanla karıştığı bir kâbus…

Vordonisi' yle yazar Attila Şanbay, Dan Brown ve Stephen King severlerin yeni gözdesi olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör :Gamze Tuncel Demir

Kayıp Ada-Vordonisi TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2018

Çok beğendim

Sayfalar nasıl aktı gitti hiç anlamadım farklı olduğu kadar çok anlaşılır bir anlatımı vardı. Konu ise başlıbaşına çok ilginç.. Son zamanlarda herkese tavsiye ettiğim bir kitap oldu bu kitap. Umarım devamı gelir. Bu türü sevenler kaçırmasınlar

Kayıp Ada-Vordonisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kayıp Ada-Vordonisi, Attila Şanbay

Yorum Gönder