20 Şubat 2022

İklimler-Gölge Serisi 3 Tuba Arık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Tuba Arık
Çevirmen: Tuba Arık

İklimler-Gölge Serisi 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tuba Arık olan ve Fantastik Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İklimler-Gölge Serisi 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İklimler-Gölge Serisi 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İklimler-Gölge Serisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

İklimler-Gölge Serisi 3 Yazarı Kimdir ?

İklimler-Gölge Serisi 3 yazarı Tuba Arık 'dır. Tuba Arık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

İklimler-Gölge Serisi 3 PDF indir oku

İklimler-Gölge Serisi 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Fantastik Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İklimler-Gölge Serisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

İklimler-Gölge Serisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Onlar, bu oyunda birbirlerine durmaksızın çarpan sayısız dalgaydı. Zamanlar mekânlar birbirine karıştı. Ölümler yaşama...

Oysa, öğrenmek için çıkmışlardı bu yola, öğretmek için. Yaşamak için yürümüşlerdi bu yolu, ölümsüzlük için. Bilgeliği aramışlardı bu yolda, ışık olmak için...

Şimdi, yolun sonundalar. Hâlbuki son yok, yeniden zamanın başındalar; Sonsuzluk için!

"Onu, iyi bir şekilde hatırlayacağım ama sana sırılsıklam âşık olacağım. Bu iklim hiç değişmeyecek. Bizim iklimimizde tek bir rüzgâr esecek ve yönlerimizi hep birbirine çevirecek."

(Tanıtım Bülteninden)
İklimler-Gölge Serisi 3 TIKLA PDF İNDİR !İklimler-Gölge Serisi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, İklimler-Gölge Serisi 3, Tuba Arık

Yorum Gönder