6 Şubat 2022

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru Heinrich Böll Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Heinrich Böll
Çevirmen: Ahmet Cemal

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Heinrich Böll olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru TIKLA PDF İNDİR !

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru Yazarı Kimdir ?

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru yazarı Heinrich Böll 'dır. Heinrich Böll yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru PDF indir oku

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru TIKLA PDF İNDİR !

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru TIKLA PDF İNDİR !

Almanya'da ' 70'li yıllardaki ünlü ' Baader-Meinhof' çete olayından yola çıkılarak yazılan Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru adlı bu romanda, medyanın haber oluşturma özgürlüğü ile bireyin özel yaşamının çatışması teması işlenir. Görünüşte tek suçu bir anarşistin sevglisi olmak olan Katharina Blum'un bu anarşistle ilgili olaylar ve araştırmalar bağlamında giderek tüm kişisel değerlerinin ayaklar altına alınması, en yakın çevresi karşısında da, bütün bir toplum karşısında da savunmasız bırakılması, kitabın ağırlık noktalarıdır. Romanın günümüze kadar güncelliğini yitirmemiş, tersine belki de gittikçe daha güncel konuma gelmiş olmasının temel nedeni ise, ' özel yaşam karşısında medyanın sorumluluğu' konusunun güncelliğini -ne yazık ki- yitirmemiş oluşudur. Heinrich Böll'ün bu romanı, günümüz Türkiye'si açısından da güncelliğini sürdürmektedir.



(Tanıtım Bülteninden)

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru TIKLA PDF İNDİR !

21.05.2016

"Çete" değil, örgüt...

Kitabın tanıtımında Baader-Meinhof ile ilgili olarak kullandığınız çete nitelemesi, egemen burjuva kültürünün, dahası, günümüz faşizminin dayanaklarından birinin tarafınızdan da kabul edildiğini gösteriyor. Okurlarınızın, sizinkilerin kullanmaktan zevk aldıkları "politik yelpaze"nin herhangi bir yerinden, örneğin sosyalist de olabileceğini ve bu tür nitelemelerden rahatsızlık duyacağını düşünerek, ama daha önemlisi okurlarınız karşısında nispi bir tarafsızlık güderek çete yerine örgüt sözcüğünü kullanmanız daha doğru olurdu. Sizi bu konuda eleştiriyorum.

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru, Heinrich Böll

Yorum Gönder