14 Şubat 2022

Kataba Teyzeme Mektuplar Tomris Sarhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,53 TL
Yazarı: Tomris Sarhan
Çevirmen: Tomris Sarhan

Kataba Teyzeme Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tomris Sarhan olan ve Gita Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 87 sayfalık Kataba Teyzeme Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kataba Teyzeme Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kataba Teyzeme Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kataba Teyzeme Mektuplar Yazarı Kimdir ?

Kataba Teyzeme Mektuplar yazarı Tomris Sarhan 'dır. Tomris Sarhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kataba Teyzeme Mektuplar PDF indir oku

Kataba Teyzeme Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gita Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 87 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kataba Teyzeme Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kataba Teyzeme Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Tomris Sarhan, çocukluğundan bugüne kadar başından geçen ilginç anıları Kataba Teyzeme Mektuplar adıyla sizlerle paylaşıyor.

Heybeliada ve Büyükada'da geçen çocukluğu, yurtiçinde, yurtdışındaki çalışma hayatı, fotoğrafa olan merakı, seyahat ve deniz tutkusu, ÇYDD'de Türkan Saylan'la uzun yıllar birlikte çalışması acısıyla tatlısıyla pek çok anı biriktirmesini sağlamıştır.

Bu anıları okurken geçmişten günümüze uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Kataba Teyzeme Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !Kataba Teyzeme Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kataba Teyzeme Mektuplar, Tomris Sarhan

Yorum Gönder