14 Şubat 2022

Bakakai - Modern Klasikler Witold Gombrowicz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Witold Gombrowicz
Çevirmen: Ece Korkut

Bakakai - Modern Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Witold Gombrowicz olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 264 sayfalık Bakakai - Modern Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bakakai - Modern Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bakakai - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Bakakai - Modern Klasikler Yazarı Kimdir ?

Bakakai - Modern Klasikler yazarı Witold Gombrowicz 'dır. Witold Gombrowicz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bakakai - Modern Klasikler PDF indir oku

Bakakai - Modern Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 264 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bakakai - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Bakakai - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Gombrowicz, Kafka ve Céline gibi akraba ruhlarlazirveyi hak eden bir yazar. Onun öykülerinin bu derlemesi, yapıtlarına hayranlık uyandıran büyüleyici bir giriş.

- Washington Post Books World -

20. yüzyılın en önemli Avrupalı yazarlarından Witold Gombrowicz'in 12 öyküden oluşan yapıtı Bakakaï, adını yazarın Arjantin'de sürgünde yaşadığı sokaktan alıyor. Varoluşçuluğun karanlığını, bireyin sıkıntısını, toplumsal değerleri ve basmakalıp kuralları alegorik bir tavırla sorgulayan ve eleştiren Gombrowicz, üst sınıflara mensup kişilerin saygınlığının ve itibarının erimesiyle ortaya çıkan çirkinliği, bir ruh ıstırabını gözler önüne seriyor.

Bakakaï, trajikomiği gölge oyununa dönüştüren, belli belirsiz siluetlerle soylu kimlikleri aynı masada buluşturan incelikli öyküler toplamı.

Gombrowicz'in ölçüsüz, neşeli anarşist yetenekleriyazarın bu erken dönem eserinde her sayfadakendisini gösteriyor.

- Clare Cavanagh -

(Tanıtım Bülteninden)

Bakakai - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Bakakai - Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bakakai - Modern Klasikler, Witold Gombrowicz

Yorum Gönder