18 Şubat 2022

Karanlık Oyun Rachel Lynch Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Rachel Lynch
Çevirmen: Begüm Kovulmaz

Karanlık Oyun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rachel Lynch olan ve The Roman yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlık Oyun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık Oyun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık Oyun TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Oyun Yazarı Kimdir ?

Karanlık Oyun yazarı Rachel Lynch 'dır. Rachel Lynch yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Karanlık Oyun PDF indir oku

Karanlık Oyun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. The Roman yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık Oyun TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Oyun TIKLA PDF İNDİR !

Dedektif Kelly Porter bazı insanların yükselmek için neleri göze alabileceğini iyi bilir ancak hakikat ortaya çıktığında risk alanlar için ölümcül bedeller ödenecektir.

Dedektif Kelly Porter, bir skandaldan sonra Met'ten ayrılmak zorunda kalınca doğup büyüdüğü mahallesine döner. Cumbria Emniyeti'ndeki suçlar genelde ufak tefek şeylerdir ama Kelly, zamanında yerel halkı dehşete düşüren ve çözülemeden kapatılmış bir dava üstünde çalışmaya başlar: on yaşındaki Lottie Davies'in kaçırılıp vahşice öldürülmesi.

Bu sırada Kelly görünürde net olan iki suçu da araştırmaktadır: yasadışı bir göçmeni içeren bir vaka ve bölgenin ünlü iş insanı Colin Day'in ölümünden sonra gerçekleşen bir soygun. Fakat aydınlığa kavuşan kanıtlar, Kelly'nin aklına hayaline gelmeyecek bir suç ağını açığa çıkarır. Sakin turistik kasabaların ardında karanlık ve tehlikeli bir dünya yatmaktadır. Kelly, kaybedecek çok şeyi olan isimleri keşfetmeye yaklaştıkça hakikate ulaşmak için nihai bedeli ödeme riskini de almış olur.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlık Oyun TIKLA PDF İNDİR !Karanlık Oyun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Karanlık Oyun, Rachel Lynch

Yorum Gönder