18 Şubat 2022

Sen Olduğunu Biliyorum Elif Yağmur Urfalıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Elif Yağmur Urfalıoğlu
Çevirmen: Elif Yağmur Urfalıoğlu

Sen Olduğunu Biliyorum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Yağmur Urfalıoğlu olan ve Eftalya Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sen Olduğunu Biliyorum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sen Olduğunu Biliyorum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sen Olduğunu Biliyorum TIKLA PDF İNDİR !

Sen Olduğunu Biliyorum Yazarı Kimdir ?

Sen Olduğunu Biliyorum yazarı Elif Yağmur Urfalıoğlu 'dır. Elif Yağmur Urfalıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sen Olduğunu Biliyorum PDF indir oku

Sen Olduğunu Biliyorum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eftalya Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sen Olduğunu Biliyorum TIKLA PDF İNDİR !

Sen Olduğunu Biliyorum TIKLA PDF İNDİR !

Ülkede tanınan ve gençlerin idolü haline gelmiş iç mimar Hakan Diren'in kızı Hazel, dört senelik sevgilisinin ihanetine uğramıştır. Bu ihaneti kaldıramayacağını ve hayatının ondan sonra bir daha eskisi gibi olamayacağını düşünür.

Sosyalleşme denemeleri de başarısızdır. Arkadaşlarının tavsiyesi ile üye olduğu arkadaşlık sitesinde gizemli bir adamla tanışır. Aslan, babasından kalma mekânları kendine zevkine göre döşeten ve işleten bir adamdır. Zevklerini ve küçük sırlarını onun dışında kimseden saklama ihtiyacı duymamıştı.

Her insan sanal dünyada dışarıya gösterdiğinden daha fazlasıdır. Hazel, Aslan'ı tanıdıkça kendini onun gizemli hayatının merkezinde bulur. Gitmek veya kalmak onun tercihinden daha fazlası haline gelir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sen Olduğunu Biliyorum TIKLA PDF İNDİR !Sen Olduğunu Biliyorum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sen Olduğunu Biliyorum, Elif Yağmur Urfalıoğlu

Yorum Gönder