5 Şubat 2022

İçimizde Bir Ülke Ali Sözer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: Ali Sözer
Çevirmen: Ali Sözer

İçimizde Bir Ülke indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Sözer olan ve Semerkand Aile Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık İçimizde Bir Ülke eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İçimizde Bir Ülke ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İçimizde Bir Ülke TIKLA PDF İNDİR !

İçimizde Bir Ülke Yazarı Kimdir ?

İçimizde Bir Ülke yazarı Ali Sözer 'dır. Ali Sözer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

İçimizde Bir Ülke PDF indir oku

İçimizde Bir Ülke indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Semerkand Aile Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İçimizde Bir Ülke TIKLA PDF İNDİR !

İçimizde Bir Ülke TIKLA PDF İNDİR !

İnsan evine dönünce özünü bulur. Tüm ikincil kimliklerden sıyrılıp kendi olduğu yer orasıdır çünkü. Ev, asli vatandır bu yüzden. Doğa da öyle değil mi? Şehir hangi nimetlerle donatılmış olursa olsun size hep ikincil kimlikler takar. Köyünüze, memleketinize dönüş de bu yüzden eve dönüş gibidir; özünüze yaklaşır, özünüzü bulursunuz memleketinize vardığınızda. Ali Sözer'in eve ve memlekete dair denemelerinden oluşan ve Semerkand Aile Yayınları'ndan çıkan bu kitap, insanın içinde sakladığı huzur ülkesini anlatıyor.

Şiirlerle zenginleşen anlatım, pastoral esintilerle bulunduğunuz yerden çok uzaklara götürüyor sizi. Annenizin merhameti, babanızın fedakârlığı, ninenizden dinlediğiniz bir masal, amcanızla yürüdüğünüz bir yol, teyzenizin verdiği bir öğüt… Çocukluk anılarından oluşan bu kitap, içinizdeki ülkeyi ve sakinlerini ziyarete çağırıyor sizi, kendinize daha çok yaklaşasınız diye...

(Tanıtım Bülteninden)

İçimizde Bir Ülke TIKLA PDF İNDİR !İçimizde Bir Ülke TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, İçimizde Bir Ülke, Ali Sözer

Yorum Gönder